Cum să îți schimbi starea de spirit?

Starea noastră de spirit afectează fiecare domeniu al vieții noastre și credem că nu o putem controla, dar acest lucru nu este în întregime adevărat. Urmărește acești pași pentru a afla cum să-ți controlezi starea de spirit:

  1. Examină convingerile și atitudinile restrictive. Observă că, contrar credințelor, starea ta de spirit nu trebuie să depindă de mediul tău.
  2. Schimbă-ți monologul interior. Tindem să fim cei mai mari critici cu noi înșine. Data viitoare când începi să te critici, încearcă să te gândești la ceva pozitiv.
  3. Reglează-ți postura. Observă cum este postura ta în diferitele tale dispoziții. Aceste posturi trimit semnale creierului despre cum te simți.
  4. Zâmbește. La fel ca postura, zâmbetul trimite semnale creierului. Dacă zâmbești, îți poți convinge creierul că ești mai bine decât te simți cu adevărat.
  5. Mișcă. Sentimentele și dispozițiile sunt strâns legate de mișcările corpului nostru. Dansează la melodia te preferată, sau, dacă ești stresat, mergi la o plimbare în parc.
  6. Crează ritualuri de întărire. Începe fiecare dimineață cu un mic dejun bogat în energie, meditează, fă sport și distrează-te.
  7. Folosește și acceptă gândurile de abundență. Dacă îți asumi responsabilitatea pentru stilul tău de viață, sentimentele și acțiunile tale, vei fi cu adevărat liber.