Suntem o agenție creativă de Branding și Creare de Conținut, cu sediul în Târgu-Mureș, România.

Vă povestim cum a prins viață Fodorium, o combinație intrigantă între pasiunea noastră pentru vizual și dragostea noastră pentru creativitate!

Branding și Creare de Conținut search social media management Content Creation Tartalomgyártás Creare de Conținut Branding Márkaépítés Ad campaigns Reklámkapmányok management pe social media Közösségi média menedzsment marketing Fodorium Design și Creare de Conținut Branding și Creare de Conținut Fodor Lorand

Totul a început cu Loránd, un adevărat expert în capturarea momentelor speciale. În 2017, s-a aventurat în lumea televiziunii, începând să creeze propriile povești vizuale. Dar să recunoaștem… aventurile în televiziune au o ciudată abilitate de a ne face să ne gândim să avem propriul nostru show.

Așadar, după câteva luni, a dat un pas curajos și și-a lansat propria afacere de fotografii pentru evenimente. Treptat, a început să se bucure din ce în ce mai mult să captureze cadre impresionante și a devenit sortit să devină o adevărată senzație în lumea imaginilor.

Branding și Creare de Conținut search social media management Content Creation Tartalomgyártás Creare de Conținut Branding Márkaépítés Ad campaigns Reklámkapmányok management pe social media Közösségi média menedzsment marketing Fodorium Design și Creare de Conținut Branding și Creare de Conținut Fodor Lorand Hajdu Anna Blanka

Apoi, intră pe scenă Blanka, regina noastră a designului și absolventă a Liceului de Arte. Cu abilitățile sale creative și pasiunea pentru culori, a transformat designul într-o artă pură. De ce nu, și-a adus toate aceste calități în universul Fodorium – Branding și Creare de Conținut. Este ca și cum toate nuanțele s-ar amesteca într-o armonie perfectă în fiecare dintre proiectele noastre!

Și astfel, în 2020, cu o doză sănătoasă de curaj și un strop de nebunie (poate nu chiar atât de nebunie), Fodorium – Branding și Creare de Conținut a prins viață oficial! Blanka și Loránd au unit forțele pentru a aduce poveștile la viață.

Ah, da, să nu uităm – Blanka și Loránd sunt mult mai mult decât niște parteneri de afaceri – sunt un cuplu în toată regula!

Fodorium Marketing Mures Content Creation Tartalomgyártás Creare de Conținut Branding Márkaépítés Ad campaigns Reklámkapmányok Branding și Creare de Conținut

Deci, cu o generoasă porție de pasiune, o pereche de minți creative și un strop de haos organizat, au creat Fodorium – Branding și Creare de Conținut.

Ei bine, în povestea noastră fascinantă, am pornit ca o furtună creativă sub numele Mark-A-Thing, acaparând toate aspectele, de la marketing la design și multe altele. Eram hotărâți să facem totul – de la capătul artistic până la cel tehnic. Însă, după câteva luni de haos organizat, ne-am dat seama că „totul” poate însemna să ne răspândim prea subțire și să nu oferim cel mai bun din noi în niciun domeniu. Așa că,am luat o decizie crucială.

Am hotărât să ne concentrăm asupra a ceea ce ne stă cu adevărat în sânge: Brandingul și Crearea de Conținut. În acel moment am schimbat și numele pe Fodorium – Branding și Creare de Conținut.

Branding și Creare de Conținut search social media management Content Creation Tartalomgyártás Creare de Conținut Branding Márkaépítés Ad campaigns Reklámkapmányok management pe social media Közösségi média menedzsment marketing Fodorium Design și Creare de Conținut Branding și Creare de Conținut

Și a fost ca și cum soarele s-a deschis printre nori. În scurt timp, lucrurile au început să meargă strună. Primii noștri clienți au venit cu încredere în viziunea noastră. Am fost mândri să creăm identități de brand și să generăm conținut captivant pentru ei.

Noi membri talentați au aderat la familia noastră creativă, aducând noi idei și energie în fiecare proiect. Cu fiecare nouă provocare și fiecare nouă realizare, am continuat să creștem și să învățăm împreună. Am descoperit că focul pasiunii noastre pentru Branding și Creare de Conținut nu doar că ne-a ghidat pe drumul corect, dar a dat și oamenilor posibilitatea de a ne găsi și de a se alătura călătoriei noastre.

Luni – Vineri : 9:00 AM – 6:00 PM

Sâmbătă : 10:00 PM – 2:00 PM

Duminică : ÎNCHIS