Termeni și Condiții Fodorium – Design și Creare Conținut

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului fodorium.com – Fodorium – Design și Creare Conținut

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul fodorium.com vă pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează exactitatea lor într-un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Termeni și Condiții definesc condițiile de utilizare a site-ului fodorium.com de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Fodorium nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

Fodorium.com deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software / site-ul într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile pe acest site sunt proprietatea Fodorium, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nicio informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului fodorium.com este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de Fodorium – Design și Creare Conținut. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuția, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Fodorium – Design și Creare Conținut.

Accesul și utilizarea paginii fodorium.com sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe fodorium.com sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii fodorium.com pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul fodorium.com nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților Fodorium – Design și Creare Conținut.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor. Fodorium – Design și Creare Conținut nu va acorda nicio garanție referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau altor componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, Fodorium – Design și Creare Conținut nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau. Toate informațiile prezentate pe site cu privire la serviciile Fodorium – Design și Creare Conținut, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, imagini, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ și ca sugestii de prezentare. Nimic din conținutul site-ului fodorium.com nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea Fodorium – Design și Creare Conținuts în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web fodorium.com, a informațiilor și a altor materiale prezentate de FL MAT AGENCY MURES S.R.L. nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

GDPR

Fodorium.com nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultației, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclude în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daune suferite ca urmare a utilizării conținutului.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

Fodorium nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul dintre serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze Fodorium – Design și Creare Conținut prin unul dintre mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

Luni – Vineri : 9:00 AM – 6:00 PM

Sâmbătă : 10:00 PM – 2:00 PM

Duminică : ÎNCHIS