Să faci ce fac, nu ce spun!

Fii atent la ceea ce fac, nu la ceea ce spun. Grant a fost intervievat recent de Jay Fantom de la podcastul The Story Box, o platformă unde oamenii își împărtășesc experiențele și poveștile care pot schimba vieți prin inspirație, motivare și influență asupra altora.

În timpul conversației lor, Grant a vorbit despre diferitele aspecte ale succesului și despre cum ceea ce faci și spui îți poate schimba viața. Iată câteva dintre aspectele cheie: 

  • Cum arată succesul?

…succesul este diferența dintre locul în care mă aflu și locul în care pot ajunge. Nu este vorba neapărat de lucruri materiale, de realizări sau de valoare netă – ci de ceea ce pot face în continuare. Este vorba de atingerea potențialului maxim și de găsirea următoarei versiuni a ta.

succes

  • De unde a apărut această idee de succes?

…Când aveam 10 ani, tatăl meu a murit, așa că nu am petrecut prea mult timp cu el, dar îl admiram – voiam să fiu ca el. Când a murit, mama a fost foarte atentă cu banii și am văzut că era mereu îngrijorată pentru că nu avea niciun venit. Atunci mi-am dat seama că nu voiam să-mi văd familia tăind cupoane și trăind cu teama de a nu avea bani. Pentru mine, succesul face parte din libertate, libertatea îți permite să faci și să obții ceea ce vrei. Mi-am luat angajamentul de a avea succes în toate domeniile vieții mele, de a face ceea ce vreau și de a obține ceea ce vreau și de a ajuta oamenii. 

  • Ce înseamnă pentru tine să fii lider?

…există multe variante de leadership, iar adepții joacă un rol important în succesul unui lider. Liderii nu îndeplinesc misiunea, liderii inspiră misiunea, conduc misiunea, dirijează misiunea, stabilesc etica în mediul înconjurător. Pentru mine, succesul este o etică, nu una financiară, ci o datorie. Liderul este cel pe care vreau să-l urmez. 

Acestea sunt doar câteva dintre ideile pe care Grant le-a împărtășit cu Jay, dar poți asculta interviul complet pe The Story Box Podcast.